Hip en Belgisch. De Kaaiman in Antwerpen is dus de geschikte plek om het debuutalbum 'Euphoric' van Stijn voor te stellen. De belangstelling voor deze elektropop-man begint te groeien met een volle zaal als gevolg.

Stijn Vandeputte, vooral bekend van de single 'Sex Junkie', had er duidelijk zin in. Met de eerste aanstekelijke beats was het publiek ook meteen enthousiast. Als Stijn dan zijn handen aan de knoppen zette, kwamen er alleen maar meer dansbare geluiden uit de keyboards.

Na enkele nummers stond het geluid ook voor Stijn goed afgesteld en zag hij zijn kans om de nodige danspasjes te tonen. In deze mengeling van funk, beats en Nederlandstalige elektropop is het moeilijk om de zwoele spanning te negeren. Zijn niet-storende arrogantie en zijn sexy uitstraling laten een hele Kaaiman (zowel mannen als vrouwen) "I got pussy on my mind!" zingen. Seks is de boodschap. Als hij nog eens van kleding wisselt of zijn T-shirt uittrekt, kan hij bij het publiek niets verkeerd meer doen. Stijn doet meer dan schijnbaar nonchalant op z'n keyboards spelen, hij maakt er met plezier en met de nodige dosis zelfspot een hele performance van.

Drie kwartier lang stomende zwarte funk over stevige beats maakte er een geslaagde avond van. België heeft er een hippe elektroprins bij.

Meer over CD-voorstelling Stijn - Euphoric


Verder bij Kwadratuur
  • Helaas geen extra info meer.

Interessante links
Agenda
Concertagenda
  • Geen concerten gevonden.